Laitoshuoltaja, Sateenkaari

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen? Hienoa! Tämä työpaikka saattaa olla juuri sinulle.

Haemme LAITOSHUOLTAJAA vakituiseen työsuhteeseen 14.12.2020 alkaen.

Sijoituspaikkana on hoivayksikkö Sateenkaari, joka on Sipoon Nikkilässä sijaitseva ikäihmisten 32-paikkainen kodikas hoitokoti. Toimimme myös saattohoidon tukiosastona ja erityiskoulutamme henkilöstöämme saattohoidon osaajiksi. Toimintamme lähtökohtana on mahdollistaa asukkaille omannäköinen, laadukas ja aktiivinen arki. Asukkaiden läheiset kuuluvat luontevana osana yhteisöömme. Osaava ja innostunut henkilökunta toimii kannustavasti ja itseohjautuvasti. Arvostamme toistemme osaamista, haluamme kehittää ja oppia uutta yhdessä. Erilaisuus on meille voimavara, rikkaus ja mahdollisuus.
Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen riittävää taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön. Kokemus laitoshuoltajan työstä lasketaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, ja tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 1990,86 e + mahdolliset vuorotyö- ja kokemuslisät. Työ on kaksivuorotyötä ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Pyydämme jättämään hakemukset 30.11.2020 klo 16 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/fi/sosiaali-_ja_terveyspalvelut/ikaantyneiden_palvelut__ja_vammaisten_palvelut/asumis-_ja_hoitopalvelut/ymparivuorokautinen_hoiva-asuminen
https://fi-fi.facebook.com/Hoivayksikkö-Sateenkaari-585256624910096

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Mira Pajunen puh. 040 191 4510 tai sähköpostitse mira.pajunen(at)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Ikääntyneiden palvelut
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Sipoon kunta - Rökfri arbetsplats Sipoon kunta - Ansvarig sommararbetsgivare