test

Laitoshuoltaja, Simon terveyskeskus

Ansök senast  29.9.2023 15:00

Lapin hyvinvointialueella on haettavana laitoshuoltajan tehtävä.

Tehtävä sijoittuu Simon terveyskeskukseen. Tehtävä otetaan vastaan sopimuksen mukaan. Työ on kaksivuorotyötä, joka sijoittuu maanantaista sunnuntaihin välille klo 6-21.

Tehtävä on hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitoshuoltajat sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja palvelutehtävät.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen
(SOTE-sopimus) perusteella. Palkka on 2069,04 €/kk Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä kokemukseen perustuvaa lisää.
Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen valinnan vahvistamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta. Hakua on jatkettu 29.9.2023 klo 15:00 saakka. Tehtävää aiemmin hakevien hakemukset huomioidaan tehtävää täytettäessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa
siivouspäällikkö Iiris Tenno, 0407467381, iiris.tenno@lapha.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint

Läs om arbetsgivare