Laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja - Kaarinan kaupunki

Laitoshuoltaja tai toimitilahuoltaja

Kaarinan kaupungin puhtaus- ja ravintopalvelut hakee osaavaan joukkoonsa kolmea laitoshuoltajaa/ toimitilahuoltajaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Laitoshuoltajana työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivoukset sekä tapauskohtaisesti ruokapalveluun liittyviä tehtäviä. Työkohteenasi voi olla koulu, päiväkoti, vanhainkoti, terveyskeskus, toimistotilat, uimahalli tms.

Haemme henkilöitä, jotka ovat vastuuntuntoisia, oma-aloitteisia ja joustavia. Toivomme sinun olevan vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoinen ja pystyt työskentelemään itsenäisesti, työparina sekä ryhmän jäsenenä. Työtehtävissämme vaaditaan myös riittävää suomenkielen taitoa ja reipasta työotetta.

Pätevyysvaatimuksena on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai toimitilahuoltajan tutkinto. Toivomme sinulla olevan kokemusta siivoustyöstä. Hygieniapassi, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Koeaika on 6 kuukautta.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön ja ajanmukaiset työvälineet.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi toimittaa osoitteeseen: Tekniset palvelut, palvelupäällikkö Heidi Paju, PL 12, 20781 Kaarina, "laitoshuoltaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Lisätietoja:
Palvelupäällikkö
Heidi Paju
p. 050 373 2529
heidi.paju@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Tekniset palvelut, Tila- ja ravintopalvelut, Puhtaus- ja ravintopalvelut
Osoite: Kaarinan kaupunki, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan