Laitoshuoltaja (Turku, kesätyö)

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö? Haluaisitko mukavan kesätyön puhtaanapidon tehtävissä? Huoltopalvelujen tulosyksikössämme Turussa on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia kesäksi 2020.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua kohteesta riippuen ruokahuoltotehtäviä, hoitovälinehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, ajoittuen pääasiassa klo 7-23 välille. Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin tai ns. arkityövuoroissa maanantaista perjantaihin. Muutamia sijaisia tarvitsemme myös 3-vuorotyöhön. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtäviin on koeaika.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta ja jotka voivat sitoutua koko kesän (lomakauden) pituiseen sijaisuuteen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli et voi työskennellä yhtäjaksoisesti koko kesää. Ilmoitathan hakemuksessasi myös, missä sairaalassa haluaisit ensisijaisesti työskennellä.

Tutustu tarkemmin laitoshuoltajan työhön ja katso laitoshuollon esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=oX5FWXeGWV8

Eduksi katsotaan ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto.

Laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Lisäksi asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla tyydyttävä suomenkielen taito. Työn yleisen luonteen vuoksi hakijalla ei tule olla fyysisiä työrajoitteita.

Lisäksi lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan ennen valinnan vahvistamista, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi sijoituspaikasta riippuen edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat: Hannele Mattila, T-sairaala, p. 050 326 4645, Mia Metsäranta, T-sairaala, p. 050 405 8837, Hanna Järvinen, T-sairaala ja EPLL, p. 050 326 5871, Virve Laihonen, A-sairaala ja Medisiina D, p. 050 326 5244, Tarja Vainio, U-sairaala, p. 050 523 0666, Anja Hintsa, U-sairaala, p. 050 326 5011, Ulla Nieminen, Psykiatrinen sairaala, p. 050 417 6513 ja Maritta Smith, erillisrakennukset, p. 050 307 2612.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue, Huoltopalvelujen tulosyksikkö, 1Y179 Laitoshuolto
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!