Skip to main content
test
Laitoshuoltaja uimahalliin - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen uimahalli on viihtyisä ja siisti, lapsiystävällinen sekä monipuolisia liikuntapalveluja tarjoava halli.

Haemme Kirkkonummen uimahalliin laitoshuoltajaa vakituiseen (49,9%) työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työtehtävänä ovat uimahallin monipuoliset siivoustehtävät. Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työaika on keskimäärin 19,20 tuntia viikossa. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on
1 955,37 euroa / kk (josta lasketaan 49,9%). Työaikamuoto on yleistyöaika ja sisältää aamu-, ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Pätevyysvaatimuksena on alan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Toivomme, että olet reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Työtehtävien hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä työotetta. Edellytämme suomen kielen taitoa. Ruotsin kielen taito ja aiempi kokemus siivoustyöstä, erityisesti uimahalliympäristöstä katsotaan eduksi. Työtehtävä sopii myös esimerkiksi alan opiskelijalle työaikojen joustavuuden vuoksi. Tehtävään sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen toimitetaan Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalveluihin keskiviikkoon 8.8.2022 klo 12.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi. Aiemmat hakemukset otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Lisätietoja

https://www.kirkkonummi.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätiedot vapaa-aikapalveluiden suunnittelija Ville Saikko, p. 040 355 1455
etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi

Lisätietoja

Kirkkonummen kunta, Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue, Vapaa-aikapalvelut, Nuoriso- ja liikuntapalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL-joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Rekommenderade jobb