Laitoshuoltaja (Uusikaupunki, kesätyö)

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö? Haluaisitko mukavan kesätyön puhtaanapidon tehtävissä? Huoltopalvelujen tulosyksikössämme Uudessakaupungissa on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia kesäksi 2020. Mahdollisuus aloittaa jo keväällä.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua kohteesta riippuen ruokahuoltotehtäviä, hoitovälinehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on 2-vuorotyötä. Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin tai ns. arkityövuoroissa maanantaista perjantaihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtäviin on koeaika.

Etusija valinnoissa annetaan hakijoille, joilla on työkokemusta terveydenhuollon kohteiden puhtaanapidosta ja jotka voivat sitoutua koko kesän (lomakauden) pituiseen sijaisuuteen. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikäli et voi työskennellä yhtäjaksoisesti koko kesää tai jos pystyt aloittamaan jo keväällä.

Tutustu tarkemmin laitoshuoltajan työhön ja katso laitoshuollon esittelyvideo: https://www.youtube.com/watch?v=oX5FWXeGWV8

Eduksi katsotaan myös ammatillinen koulutus esim. laitoshuoltajan ammattitutkinto tai puhdistuspalvelualan perustutkinto.

Laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Lisäksi asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla tyydyttävä suomenkielen taito. Työn yleisen luonteen vuoksi hakijalla ei tule olla fyysisiä työrajoitteita.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan. (ei koske yleisten tilojen laitoshuoltoa)

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Anne Remes, p. 050 501 4813.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Teknisten- ja huoltopalvelujen tulosalue, Huoltopalvelujen tulosyksikkö, 1Y179 Laitoshuolto
Osoite: Terveystie 2, 23500 Uusikaupunki

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!