Laitoshuoltajaksi oppisopimuksella - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Laitoshuoltajaksi oppisopimuksella

Haluatko mukaan tekemään Satakunnan siisteintä työtä?

Me Satasairaalassa työskentelemme puhtauden eteen hyvällä asenteella, yhteistyössä eri alojen ammattilaisten kanssa ja lähellä ihmisiä. Meille puhtaus on sydämen asia ja etsimme joukkoomme nyt samoin tuntevia tekijöitä.

Laitoshuoltajan työssä ylläpidät sairaalan puhtautta. Työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Työkohteinasi voivat olla esim. leikkaussalit, vuodeosastot, päivystys, lastenosasto tai poliklinikat. Työsi laitoshuoltajana koostuu käytännön siivoustyöstä ja vuodeosastojen keittiötoiminnasta. Olet myös mukana potilaiden ruoanjaossa sekä avustat ei-hoidollisissa tehtävissä. Työ vaatii asiakaspalvelutaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä ongelmanratkaisukykyä ja päätöksentekotaitoja. Teemme työtämme tiimeissä muiden laitoshuoltajien ja hoitohenkilökunnan kanssa.

Työskentelyolosuhteet ja työmenetelmät ovat meillä alansa huippua. Olemme vahvasti mukana alan kehityksessä ja uusien toimintatapojen käyttöönotossa. Siivousvälineet ja -koneet sekä tilat ovat meillä ajanmukaiset. Laitoshuoltajan palkkaus on meillä alan parhaita.

Käynnistämme laitoshuoltajan oppisopimuskoulutuksen maaliskuussa 2020. Oppisopimuksen aikana suoritetaan puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (laitoshuoltaja). Koulutus on käytännönläheinen ja työelämäpainotteinen. Oppisopimusaika alkaa maaliskuussa 2020 ja kestää noin 1,5 vuotta. Jokaisen opiskelijan kanssa tehdään henkilökohtainen suunnitelma opintojen etenemisestä. Opiskelijat valitaan koulutukseen määräaikana tulleiden hakemusten ja haastattelujen perusteella. Otamme koulutukseen max. 15 opiskelijaa.

Edellytämme sinulta kiinnostusta alaa kohtaan, oppimishalua uusiin tehtäviin ja innokkuutta palvella erilaisia asiakkaitamme. Olet halukas tekemään vuorotyötä ja sinulla on riittävän hyvä suomen kielen taito. Työn fyysisyyden vuoksi edellytämme myös riittävän hyvää työkykyä. Palkkaamme koulutukseen valitut määräaikaisesti oppisopimuksen ajaksi. Valinnoissa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tutkinnon suorittamisen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä Satakunnan sairaanhoitopiiriin.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Winnovan kanssa. Opiskelu tapahtuu pääasiassa työpaikalla, minkä lisäksi järjestetään kerran viikossa lähiopetuspäivä Winnovan tiloissa Porissa.

Nyt on mahdollisuutesi työllistyä Satasairaalaan puhtauden ammattilaiseksi!

Kiinnostuitko?

TERVETULOA INFOTILAISUUTEEN
keskiviikkona 30.10.2019 klo 16.30
Satasairaalan N2-auditorioon, Sairaalantie 3, 28500 Pori.
Opasteet A1 pääsisäänkäynnin kautta. Paikalla ovat Satasairaalan ja Winnovan edustajat.

Satasairaalan kartta:
https://www.satasairaala.fi/sites/default/files/2019-04/Satasairaalan%20kartta.pdf

Hakemukset lähetetään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta 15.11.2019 klo 14.00 mennessä.

Hakemuksen jättämiseen liittyvissä asioissa yhteydenotot:
Satasairaalan rekrytointiyksikkö
puh. 044 707 6979 / 044 707 6980 / rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Koulutukseen liittyen:
lehtori Virpi Nurmi
puh. 044 455 8293 / virpi.nurmi@winnova.fi tai
puhtauspalvelujen johtaja Mari Valtonen
puh. 044 707 6770 / mari.valtonen@satasairaala.fi
Oppisopimukseen liittyen:
Bianca Hintsa
puh. 044 455 8284 / bianca.hintsa@winnova.fi

Siivouskeskus
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.