Skip to main content
test
Laitoshuoltajan kesätyö - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Haluatko mukavan työn sosiaali- ja terveydenhuollon Tukipalveluissa? Haemme sijaisia Laitoshuollon ja puhtauspalvelujen yksikköön Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle. Työtehtäviin kuuluvat tilojen puhtaanapito, hoitohenkilökunnan avustaminen ruokahuoltotehtävissä, vuodehuoltotehtävät, huoltotehtävät mm. jätehuolto, hoitovälinehuolto, tekstiilihuolto sekä asiakaspalvelutehtävät.

Työtä on tarjolla koko- tai osa-aikaisesti kohteen mukaan vaihtelevina työaikoina maanantaista perjantaihin tai maanantaista sunnuntaihin.

Tukipalveluiden tehtävissä onnistumista tukee palveluhenkisyys, oma-aloitteisuus, joustavuus sekä innostunut ja myönteinen suhtautuminen työn laadun ja oman osaamisen kehittämiseen. Työtä tehdään tiimeissä, joten työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työssä tulee kyetä myös itsenäiseen työskentelyyn.
Asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla riittävä suomen ja/tai ruotsin kielen taito.

Eduksi luetaan kokemus puhtauspalvelualan työtehtävistä.

Tarjoamme alan näköalapaikkaa juuri aloittaneen hyvinvointialueen Tukipalveluissa.

Merkitse hakulomakkeelle millä alueella tai paikkakunnalla haluaisit ensisijaisesti työskennellä:

Vakka-Suomen alue (Uusikaupunki, Laitila, Mynämäki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi, Pyhäranta)
Loimaan seutu (Loimaa, Koski Tl, Oripää, Pöytyä, Aura)
Läntinen Turun seutu (Masku, Raisio, Nousiainen, Rusko, Naantali)
Tyks Kirurginen sairaala ja itäinen Turun seutu (Kaarina, Lieto, Marttila)
Tyks Psykiatrinen sairaala Turku ja Halikko, Turunmaan sairaala ja Turunmaan alue (Parainen)
Tyks Kantasairaala
Salon seutu (Salo, Somero, Kemiönsaari, Sauvo, Dragsfjärd)

Kutsumme hakijoita haastatteluun sijaistarpeiden mukaan.

Eduksi luetaan puhtauspalvelualan tutkinto tai työkokemus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

https://vshyvinvointialue.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Työnjohtaja Anne Ojala 0503265136 (Vakka-Suomi)
Työnjohtaja Tiina Rautanen-Suominen 0505362417 (Loimaan seutu)
Palveluvastaava Tarja Vainio 0505230666 (Läntinen Turun seutu)
Palveluvastaava Reija Forss 0505348324 (Tyks Kirurginen sairaala ja Itäinen Turun seutu, Tyks Psykiatrinen sairaala Turku ja Halikko, Turunmaan sairaala ja Turunmaan alue)
Palveluvastaava Hanna Järvinen 0503265871 (Tyks Majakkasairaala, Tyks A- ja U-sairaala, Medisiina D)
Palveluvastaava Päivi Koivunen 0447724390 (Salon seutu)

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Konsernipalvelut, Konsernipalvelut, Tukipalvelut, Laitoshuollon ja puhtaanapidon palvelut

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb