Laitoshuoltajan määräaikaisuus, Kittilä

Ansök senast  26.7.2024 15:00

Kittilän terveyskeskukseen haetaan laitoshuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen!

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule laitoshuoltajan töihin Lappiin!

Lapin hyvinvointialueelle Kittilän terveyskeskukseen haetaan laitoshuoltajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka. Tehtävä voi mahdollisesti jatkua myös määräaikaisuuden jälkeen.

Tehtävä sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa hallinto- ja tukipalveluiden toimialalle, jonka vastuualueita ovat laki- ja hankintapalvelut, hallinto- ja toimistopalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut, ruokapalvelut sekä tekniset-, puhtaus- ja logistiikkapalvelut. Laitoshuoltajat sijoittuvat puhtaus- ja tekstiilipalvelujen vastuuyksikköön, jonka päätehtävänä on tuottaa muun muassa ruoka- ja puhtauspalveluja.

Yksikön perustehtävä on varmistaa puhdas ja turvallinen hoito- ja työympäristö Lapin hyvinvointialueen kohteissa. Puhtauden tuottamisen lisäksi laitoshuoltajan tehtäviin kuuluvat myös ravinto-, vuode-, sekä ohjaamis- ja muita palvelutehtäviä. Kittilän terveyskeskuksessa laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluu mm. siivous-, huolto- ja ateriapalvelutehtäviä. Työtehtävät työympäristössä edellyttävät itsenäistä työnsuunnittelua, hyvää laitoshuollon menetelmien hallintaa sekä huolellista ja vastuullista työjälkeä. Työvuorot sijoittuvat ma-su klo 7:00 - 21:00 välille.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto / ammattitutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme vähintään 18 vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa. Aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Arvostamme positiivista asennetta ja yhteistyötaitoja moniammatillisessa työyhteisössä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) perusteella. Palkka on 2 235,40 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä työkokemukseen perustuvaa lisää. Tehtävässä voidaan noudattaa koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Työtehtävien aloitus sijoittuu kesä-heinäkuulle 2024.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Hakuaikaa on jatkettu 26.7.2024 klo 15:00 saakka.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Siivouspäällikkö Susanna Olli puh. 040 5388161, susanna.k.olli@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare