Skip to main content
test
Laitoshuoltajan sijaisuudet - Maskun kunta

Maskun kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia laitoshuoltajan tehtäviin. Jos olet kiinnostunut toimimaan kouluissa, päiväkodeissa, erilaisissa vapaa-ajan tiloissa, virastossa, palvelutalossa tai terveyskeskuksessa, täytäthän sähköisen hakemuksen. Työaika sijoittuu 5.30 - 15.00 väliselle ajalle ma -pe.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi.

Lisätietoja

http://www.masku.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö, ruoka- ja siivouspalvelut Hanna Lahervo, hanna.lahervo@masku.fi tai puh. 044 738 8319
Palveluesimies, siivouspalvelut, Minna Virtanen minna.virtanen@masku.fi
tai 044 738 8399

Lisätietoja

Maskun kunta, Tekninentoimi, Siivouspalvelut

Tule joukkoomme ja anna osaamisesi tulevaisuuden Maskun käyttöön. Masku on vireä, reilun 9.500 asukkaan kunta Varsinais-Suomen ytimessä. Meillä voi asua maaseutumaisessa ympäristössä ja silti käytössä on kaikki se, mitä tarvitaan laadukkaaseen arkeen. Valtatie 8 ansiosta liikenneyhteydet ovat erinomaiset, ja kunnassa on tarjolla monipuoliset mahdolliset asua, työskennellä ja yrittää. Historia ja luonto ovat valttejamme. Maskulaiset arvostavat hyvää sijaintia ja erinomaisia liikenneyhteyksiä; Turku lentokenttineen ja satamineen sekä rautateineen on vain vartin ajomatkan päässä Ota rohkeasti yhteyttä, tapaamisiin!


Osoite: Keskuskaari 3, 21250 Masku

Rekommenderade jobb