Laitoshuoltajan sijaisuudet

Haemme laitoshuoltajan tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaneita palveluhenkisiä ja tunnollisia työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin henkilökuntatilanteemme mukaan. Tämän ilmoituksen kautta voit jättää avoimen hakemuksesi ja ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä laitoshuoltajana Porissa tai Harjavallassa. Hakemuksia käydään läpi säännöllisesti ja hakijoihin ollaan yhteydessä tarpeen mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia puhtaus-, ateria-, vuodehuolto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Täytä hakemuksesi Hae työpaikka - linkistä ja tule tekemään kanssamme siistii duunii siivouskeskuksessa!

Sähköiseen hakuun liittyvät yhteydenotot:
Rekrytointi, puh. 044 707 6979, 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

puhtauspalvelujen johtaja Kaisa Virtanen
p. 044 707 6790
sähköpostitse etunimi.sukunimi@satshp.fi

Siivouskeskus
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.