Laitoshuoltajan sijaisuudet

Oletko kiinnostunut tekemään laitoshuoltajan sijaisuuksia Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä? Sijaistarpeemme vaihtelevat ns. keikkatyöstä pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä, siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua kohteesta riippuen ruokahuoltotehtäviä, vuodehuoltotehtäviä, hoitovälinehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, ajoittuen pääasiassa klo 7-21 välille, mutta tarjolla on myös kolmivuorotyötä. Työvuoroja on maanantaista sunnuntaihin tai maanantaista perjantaihin.

Työtä on tarjolla eri paikkakunnilla. Turussa Tyks kantasairaalan alueella, Tyks Kirurgisessa sairaalassa, Psykiatrisessa sairaalassa Kupittaalla sekä Turunmaan sairaalassa, Paraisten psykiatrisessa yksikössä, Tyks Vakka-Suomen sairaalassa Uudessakaupungissa, Tyks Salon sairaalassa ja Halikon sairaalassa Salossa ja Tyks Loimaan sairaalassa.

Vakituiseen työsuhteeseen tehtävän kelpoisuusehtona on ammatillinen koulutus tai ammattitutkinto taikka riittävä työkokemus. Sijaisuuksiin työkokemus ei ole välttämätön ja keikkatyö sopiikin hyvin esim. alkuvaiheen terveysalan opiskelijoille tai muille laitoshuoltajan työstä kiinnostuneille.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi sijoituspaikasta riippuen edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Voit jättää hakemuksesi ”Hae työpaikkaa” -linkin kautta. Otamme sen mahdollisuuksien mukaan huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä.

Katso laitoshuollon esittelyvideo, https://dreambroker.com/channel/f2qtk316/hww2lu1p

Seuraa myös työpaikkailmoitteluamme ja jätä hakemuksesi sinua kiinnostavaan tehtävään. Kaikista vakituisista työpaikoista ja myös osan sijaisuuksista ilmoitamme kotisivuillamme (www.vsshp.fi), Kuntarekry.fi - palvelussa sekä Te-palvelut.fi - sivustolla.

Seuraa meitä facebookissa: https://www.facebook.com/tyksvsshprekrytointi/

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointi: 02 313 2115 tai 02 313 2118, rekrytointi@tyks.fi
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä (VSSHP) työskentelee noin 8000 henkilöä. Tarjoamme terveydenhuollon ja monien muiden alojen ammattilaisille monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät edellytykset työn tekemiselle ja ammattitaidon kehittämiselle. Toimintamme keskiössä on potilaslähtöisyys, yhdenvertaisuus, hyvinvoiva henkilöstö ja jatkuva kehitys. Tule mukaan kokemaan osaamisen iloa arvokkaassa työssämme!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.