Laitoshuoltajan sijaisuus - Liedon kunta

Laitoshuoltajan sijaisuus - Liedon kunta

Haemme laitoshuoltajaa äitiyslomasijaisuuteen terveyskeskuksen osastolle 1.8.2019 alkaen. Työ on kaksivuorotyötä akuutilla terveyskeskuksen osastolla. Työhön kuuluu ruokahuoltoa, siivousta ja yleisestä tilojen viihtyvyydestä huolehtimista.
Edellytämme, että sinulla on koulutusta laitoshuoltajan työhön, pystyt tiimityöhön ja myös itsenäiseen tapaan työskennellä. Jos pidät myös kunniakysymyksenä sitä, että työsi jäljet näkyvät osastolla, on tämä sijaisuus sinua varten. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Liedossa 13.5.2019
Ylihoitaja

Läs mer

http://www.lieto.fi

Kysymyksiin vastaa osastonhoitaja Katri-Anna Kankare puh. 050-63 257 41

Liedon kunta, Härkätien sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, Osasto
Adress: Hyvättyläntie 7, 21420 Lieto

Lieto on n. 19 800 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa. Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, että meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään. Härkätien sosiaali- ja terveyspalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Liedon, Kosken Tl, ja Marttilan kunnat ja asukaspohja on noin 23900. Pääterveysasema on Liedossa ja lisäksi alueeseen kuuluu 3 muuta terveysasemaa.

Mer om arbetsgivaren