Laitoshuoltajan sijaisuus - Pielaveden kunta

Laitoshuoltajan sijaisuus

Pielaveden kunnan siivouspalveluissa on laitoshuoltajan määräaikainen sijaisuus 1.8.2019 - 13.5.2020.
Laitoshuoltajan tehtävänä on toimia laitoshuoltajana erilaisissa julkisissa kohteissa (koulut, päivähoito, virastot ym.). Tehtäviin voi kuulua ylläpito- ja perussiivoustehtävien lisäksi jakelukeittiöiden ateriapalvelutehtäviä.

Toivotamme tervetulleeksi joukkoomme henkilön, jolla on kehittävä, aktiivinen ja joustava asenne työhönsä ja työympäristöönsä. Arvostamme hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Etsimällämme henkilöillä tulee olla siivousalan perus- tai ammattitutkinto ja hygieniapassi sekä käytännössä hankittu työkokemus. Tehtävän hoitamisessa on eduksi ajokortti ja oma-auto.

Työaika on 38,75 h / vko. Laitoshuoltajan toimessa on 1 kk koeaika.

Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.pielavesi.fi

Siivoustyönohjaaja-laitoshuoltaja Erja-Kaisa Ovaskainen, p. 040 489 4200, erja-kaisa.ovaskainen@pielavesi.fi

Pielaveden kunta, Ympäristöosasto
Osoite: Puustellintie 10, 72400 Pielavesi

Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva v. 1873 perustettu kunta. Pielavesi on elinvoimainen ja rohkea ihmisten yhteisö, joka turvaa laadukkaat lähipalvelut, yrittämisen edellytykset ja asukkaiden hyvän arjen yhdessä tekemällä ja yhteistyössä. Kuntamme asukasmäärä on noin 4800 asukasta.
Pielavesi ponnistaa luonnostaan -slogan kuvaa kahta voimavaraamme: puhdasta ja upeaa luontoa sekä pielavetisten tulevaisuuden uskoa.
Pielavesi on kesämökkiläisten suosiossa. Lomarakennusten yhteismäärä on n.1700. Puhtaiden vesistöjen rannoilla on vapaa-ajan asuntojen lisäksi lukuisia rantasaunoja. Loma-asutuksen ansiosta Pielaveden väkiluku liki tuplaantuu kesälomalaisten saapumisen myötä. Joka tapauksessa luvut ja faktat kertovat omaa kieltänsä Pielaveden vetovoimasta.
Kuntalaisten palveluita tuotamme hieman alle 300 kuntatyön ammattilaisen voimalla. Työpaikkana nojaamme henkilöstön valitsemiin arvoihin oikeudenmukaisuus, avoimuus, vastuullisuus ja luottamus. Valitut arvot kertovat siitä, mitä asioita pidämme tärkeinä organisaation toiminnassa ja mitkä asiat ovat toiminnan perustana. Yhteiset arvot kuvaavat toimintatapaamme ja valittujen arvojen mukaista toimintaa edellytetään kaikilta.

Tutustu työnantajaan