test

Salon kaupungin vanhuspalveluissa on haettavana laitoshuoltajien kesäsijaisuuksia ympärivuorokautiseen hoitoon eri puolille Saloa.

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Hakijoilta toivomme laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan koulutusta, otamme myös alan opiskelijat huomioon.

Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet työsuhteen kestosta. Lisäksi tehtävän hoito edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan. Hygieniapassi katsotaan eduksi.

Palkkaus Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2022,23 euroa kuukaudessa.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tervetuloa iloiseen ja reippaaseen joukkoomme!

Lisätietoja eri yksiköistä löydät https://salo.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/ikaihmisten-palvelut/-sivuilta. Jos olet etsimämme kesäsijainen, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi. Vastaa hakulomakkeen kysymykseen mikä on ensisijainen työyksikkötoiveesi.

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Hintan hoivakoti, Alholan hoivakoti, Alppilakoti, Paukkulakoti, Perniön palvelukeskus:
Kirsi Järvinen 044 772 6270
Rauha- ja Toivokoti, Halikkokoti, Kukonkallion hoivakoti, Anninkartanon ryhmäkoti ja Vuorela:
Heli Poikela 044 7726153
Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / kesäsijaisuudet vanhuspalvelut ympärivuorokautinen hoito. Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteys rekrytointi@salo.fi tai puh. 02 7782164. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 31.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katso hakuilmoitus.
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Vanhuspalvelut, Ympärivuorokautinen hoito

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb