Skip to main content
test

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka- ja puhtauspalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme nyt joukkoomme laitoshuoltajia keikkatyöhön Etelä-Karjalan keskussairaalaan.

Työhösi kuuluvat siivous- ja ateriapalvelutehtävät.

Työvuoroja on mahdollista tehdä esimerkiksi opiskelujen ohella iltaisin, viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina. Tarjolla olevat sijaisuudet näkyvät Kuntarekryn keikkakalenterissa, jossa voit käydä toivomassa itsellesi sopivia vuoroja oman aikataulusi mukaan.

Laitoshuoltajan keikkatyö on loistava mahdollisuus esim. sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille saada arvokasta työkokemusta terveydenhuollon ympäristöstä, mikäli työllistyminen hoitopuolen työtehtäviin ei vielä opintopisteiden puolesta ole mahdollista.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Tehtävään valituilla tulee olla hygieniapassi sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti!

Lisätietoja työtehtävistä antaa (ma - pe klo 9.00 - 15.00):
Rekry p. 040 154 8029

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

-

Lisätietoja

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitoshuolto

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.


Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb