test

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme 2 laitoshuoltajaa sijaispooliin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2022 asti.

Työtehtäviisi laitoshuoltajana kuuluvat siivous- ja ateriapalvelutehtävät Etelä-Karjalan alueen päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja muissa työkohteissa. Sijaispoolissa työsuhteesi on kokoaikainen, mutta työkohteesi vaihtelee työntekijätarpeiden mukaisesti. Työskentelyaluettasi ja työtehtäviäsi painotetaan asuinpaikkakuntasi ja osaamistaustasi mukaan.

Odotamme sinulta alan ammatillista peruskoulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista siivous- ja ateriapalvelutehtävistä. Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen. Työssäsi sinua auttaa mutkaton suhtautuminen vaihteleviin työympäristöihin sekä taito tarttua erilaisiin, välillä nopeallakin aikataululla vastaantuleviin työtehtäviin.

Tehtävään valittujen tulee esittää hygieniapassi sekä rikostaustaote lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä varten. Lisäksi sosiaali- ja terveydenhuollon kohteisiin valittavilta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan vaihtelevien työkohteiden parissa. Olemme monien mahdollisuuksien työpaikka - meiltä löydät erilaisia työ- ja opintopolkuja ammattitaitosi hyödyntämiseen ja kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja työhyvinvointiasi tuemme mm. kattavan työterveyshuollon avulla.

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen joukkoomme!

Työtehtävät alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työtehtävistä antaa:

Rekry p. 040 154 8029 Huom! Hakemukset vain KuntaRekry- järjestelmän kautta.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekry p. 040 154 8029
rekry@saimaantukipalvelut.fi

Lisätietoja

Saimaan Tukipalvelut Oy, rekry

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa.

Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.


Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta
Saimaan Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb