Laitoshuoltajia Kotkaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme laitoshuoltajia määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos omaat oikean asenteen, olet asiakaspalveluhenkinen, teet työsi reippaasti ja aurinkoisesti, saatat olla etsimämme vastuunkantaja vahvistamaan tiimiämme.
Kohteissa toimiessasi teet työsi tarkasti, ripeästi ja ammattimaisesti huomioiden työn hygieeniset vaatimukset. Eduksi katsotaan alan koulutus ja työkokemus, sekä hygieniapassi.
Jos kiinnostuksesi heräsi, mutta sinulla ei ole puhtausalan koulutusta, laita rohkeasti hakemus meille. Etsimme myös hyviä tyyppejä, jolloin sinulla on mahdollisuus hakea työnantajan järjestämään oppisopimuskoulutukseen.

Tarjoamme sinulle
-kokoaikatyön
-monipuolisia työtehtäviä
-hyvät työskentelyvälineet
-kilpailukykyisen palkan


Odotamme sinulta
-hyvää suomen kielen taitoa
-positiivista asennetta
-vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
-luotettavuutta

Työhön opastuksen jälkeen sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn ja osata soveltaa puhtauspalveluiden ohjeistuksia.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteydenotot arkisin klo 8 - 14
Palveluesimies Sari Kautto 040 4898743

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.

Kymsote-Kiinteistöt Oy on Kymsoten konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 350 ammattilaisen voimin monipuolisia terveydenhuollon tukipalveluita. Kymsote-Kiinteistöjen pääasialliset tehtävät ovat Kymsoten kiinteistöjen omistaminen, hallitseminen, rakennuttaminen, isännöinti, huolto ja ylläpito. Puhtauspalvelut tuottaa tulosvastuullisena yksikkönä puhtaus-, ateria-, vuodehuolto-, vaatehuolto-, välinehuolto-, potilaskuljetus-, ympäristö- ja jätehuolto- sekä erilaisia asiakaspalvelutehtäviä.


Osoite: 48100 Kotka

Rekommenderade jobb