Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Haemme nyt laitoshuoltajia toistaiseksi voimassa oleviin laitospalvelutyösuhteisiin Kesämäen ja Keltun päiväkoteihin, Kaukaan koululle sekä sijaispooliin Lappeenrannan alueelle.

Työtehtäviin kuuluvat siivous- ja ateriapalvelutehtävät.

Keltun päiväkodissa ja sijaispoolissa työvuorot ovat ma-su klo 6.30-19.00 välillä.
Kaukaan koululla ja Kesämäen päiväkodilla työvuorot ovat ma-pe klo 7.00-16.30 välillä.

Odotamme hakijalta laitoshuoltajan ammattitutkinnon tai muun alan ammatillisen koulutuksen sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista siivous- ja ateriapalvelutehtävistä.

Arvostamme itsenäistä ja vastuuntuntoista työotetta sekä sitoutumista huolelliseen työjälkeen. Olethan mukava työkaveri ja toimit tiimissä iloisesti auttaen.

Tehtävään valitun tulee esittää hygieniapassi sekä rikostaustaote lasten ja nuorten parissa tehtävää työtä varten.
Sosiaali- ja terveydenhuollon työkohteissa työskenteleviltä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden hyödyntää ammattitaitoasi monipuolisten työtehtävien parissa ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pikaisesti, haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa rekry p. 040 154 8029.

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/saimaan-tukipalvelut-oy/

Tutustu työnantajaan

Rekry p. 040 154 8029
rekry@saimaantukipalvelut.fi

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut
Osoite: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut Oy on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.

Henkilökuntamme laaja ja ammattitaitoinen monialaosaaminen mahdollistavat puhtaat, viihtyisät ja turvalliset olosuhteet kaikille asiakasryhmillemme. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia. Käytössämme ovat ekologiset työskentelytavat ja olemme tarvittaessa apuna kohteiden jätelajittelun suunnittelussa ja opastuksessa. Teemme kohteissa säännöllistä laadunseurantaa yhdessä asiakkaan kanssa.

Saimaan Tukipalvelut Oy - Rökfri arbetsplats