Laitoshuoltajia

Etsimme palveluhenkisiä ja tunnollisia laitoshuoltajia joukkoomme vakituisiin työsuhteisiin Satasairaalan yksiköihin. Työsuhteita on avoinna 25 ja ne sijoittuvat Raumalle, Harjavaltaan ja Poriin.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja kiinnostavia puhtaus-, ateria- , vuodehuolto- ja asiakaspalvelutehtäviä. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtäviin on laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemusta laitossiivouksesta. Eduksi katsotaan kokemus sairaalasiivouksesta.

Hakulomakkeella on kysymys, jossa voit tarkentaa, haetko työsuhteeseen Raumalle, Harjavaltaan vai/ja Poriin.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta. Ilmoituksen ja hakuohjeet löydät kokonaisuudessaan myös osoitteessa satasairaala.fi/rekry. Saatamme aloittaa haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointipalvelut puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

(virka-aikana)
puhtauspalvelujen johtaja Kaisa Virtanen, puh. 044 707 6790 tai
siivoustyönjohtaja Mari Valtonen, puh. 044 707 6770 tai
etunimi.sukunimi@satasairaala.fi

Siivouskeskus
Osoite: Sairaalantie 3, 28500 Pori

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.