Skip to main content
test
Laitoshuoltajien sijaisuuksia - Liedon kunta

Liedon kunta hakee jatkuvasti lyhyt- ja pidempiaikaisiakin sijaisia laitoshuoltajan tehtäviin. Jos olet kiinnostunut toimimaan pääterveysaseman siivoustyössä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tutkinto tai riittävä työkokemus. Välinehuollon osaaminen katsotaan eduksi. Muodollisesti kelpoisten sijaisten puuttuessa otetaan huomioon myös hakijat, joilla ei ole muodollista pätevyyttä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Lisätietoja

http://www.lieto.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johanna.hakala@lieto.fi

Lisätietoja

Liedon kunta, Tekniset ja ympäristöpalvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Lieto on n. 17 000 asukkaan kasvava, yritteliäs, viihtyisä ja luonnonläheinen kunta Varsinais-Suomessa . Liedon kunta on työnantaja, joka tuottaa kuntalaisille ammatillisesti korkeatasoisia ja ihmisläheisiä palveluita. Meillä työskentelee n. 1300 eri alojen ammattilaista. Tavoitteena on, meillä kaikilla on hyvät edellytykset tehdä työtä ja viihtyä työssämme. Kaikilla Liedon kunnan työntekijöillä on mahdollisuus kehittyä työssään ja käyttää osaamistaan tehtävissään.

Rekommenderade jobb