Laitoshuoltajien sijaisuuksia syksy 2021 - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Haluaisitko mukavan työn sairaalassa? Turussa, Salossa, Halikossa, Loimaalla ja Uudessakaupungissa on haettavana laitoshuoltajien sijaisuuksia syksyksi 2021.

Laitoshuoltajan perustehtävät ovat puhtaanapitotehtäviä eli siivousta. Lisäksi tehtäviin voi kuulua kohteesta riippuen ruuan jakelutehtäviä, hoitovälinehuoltoa, vuodehuoltoa sekä muita asiakaspalvelutehtäviä. Työ on vuorotyötä, tavallisesti klo 7-21 välillä. Työ on osastoilla pääasiassa 2-vuorotyötä, mutta mahdollisesti myös 3-vuorotyötä maanantaista sunnuntaihin sekä poliklinikka-, laboratorio-, opetus- ja yleistiloissa 2-vuorotyötä maanantaista perjantaihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtäviin on koeaika.

Laitoshuoltajan tehtäviin tulevan on oltava 18 vuotta täyttänyt sijaisuuden alkaessa. Lisäksi asiakaspalvelutehtävien vuoksi hakijalla tulee olla kohtuullinen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Työn yleisen luonteen vuoksi hakijalla ei tule olla fyysisiä työrajoitteita.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työn vaihtelevassa ja innostavassa työympäristössä. Työt tehdään nykyaikaisilla välineillä ja koneilla ja saat tehtäviisi ammattitaitoisen ohjauksen ja perehdytyksen.

Merkitse hakulomakkeelle millä paikkakunnalla haluaisit ensisijaisesti työskennellä.

Kutsumme hakijoita haastatteluun sijaistarpeiden mukaan.

1.3.2018 tuli voimaan tartuntatautilaki, jonka mukaan meidänkin työntekijöillämme ja opiskelijoillamme on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan (ei koske yleisten tilojen laitoshuoltoa). Puuttuvat rokotukset voidaan antaa työnantajan toimesta.

Lasten parissa työskenteleviltä vaaditaan ennen nimityksen vahvistamista, että tehtävään valittu toimittaa itseään koskevan lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat, Turku: Reija Forss, p. 050 534 8324 (T-sairaala), Hanna Järvinen, p. 050 326 5871(T-sairaala), Tarja Vainio, p. 050 523 0666 (U-sairaala), Virve Laihonen, p. 050 326 5244 (A-sairaala, Medisiina D), Ulla Nieminen, p. 050 417 6513 tai Hanna Aarnio, p. 050 440 0382 (Kirurginen sairaala, Turunmaan sairaala, Psykiatria)
Salo, Halikko, Loimaa: Päivi Koivunen, p. 044 772 4390 tai Eija Mäkinen, p. 044 772 2210
Uusikaupunki: Anne Remes, p. 050 501 4813
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Hallintokeskus, Runkopalvelukeskus, Laitoshuolto

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku
Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb