test
Laitoshuoltajien / välinehuoltajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Tule meille töihin!

Haemme laitoshuoltajia eripituisiin sijaisuuksiin vanhuspalveluihin ja välinehuoltajia Suun terveydenhuoltoon.

Kelpoisuusehtona on laitoshuoltajan tai välinehuoltajan tutkinto.

Osastotyössä edellytämme laitoshuoltajilla hygieniapassia ja ateriahuollon osaamista.
Työ on laitoshuoltajilla kaksivuorotyötä. Pelkkää päivätyötä ei ole tarjolla.

Toivomme sijaisuuksia hakevilta kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, vuorovaikutuksellisuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Otamme haastatteluun vain tutkinnon suorittaneita tai laitoshuoltajan työkokemusta omaavia henkilöitä, jotka voivat tehdä kaksivuorotyötä.

Laitoshuoltajasijaisilta sijaisuuksissa vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Jätä hakemus rekisteröidyttyäsi ensin Kuntarekryyn tämän linkin kautta ja varaa sen jälkeen haastatteluaika sijaisrekrytoinnistamme joko sähköpostitse osoitteesta: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi tai puhelimitse numerosta 014 266 0895, soittoaikamme ovat maanantaisin klo 9 - 11, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13 - 15. Talleta Kuntarekryyn luomasi käyttäjätunnus ja salasana jotka loit rekisteröitymisen yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupunki
Rekrytointi
Kilpisenkatu 1, 2krs
Puh 014 266 0895
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi (Jos puhelinlinjoillamme on ruuhkaa, ota yhteyttä sähköpostitse)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

www.jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb