Laitoshuoltien kesäsijaisuuksia - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Haemme laitoshuoltajia Haapajärven ja Pyhäjärven terveyskeskuksiin ajalle 1.6-31.8.2021 kesälomien sijaiseksi. Ensisijaisesti haemme laitoshuoltajan tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaneita osaajia, mutta myös muut kokemuksen omaavat henkilöt huomioidaan.
Työ on 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin.

Olethan reipas ja ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa tilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä.
Tarjoamme sinulle mukavassa porukassa perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen.

Laitathan rohkeasti hakemuksesi tulemaan niin otamme sinuun yhteyttä!

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 366131. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä. Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivoustyönohjaaja
Suvi Parttimaa p. 044 4456 279
Hoitotyönjohtaja
Tarja Vaitiniemi, puh. 044 4456920
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Lisätietoja

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelut Kärsämäelle. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.


Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Rekommenderade jobb