Laitosmies - Ilmajoen kunta

Laitosmies

Ilmajoen kunta hakee laitosmiestä liikuntapalveluihin Ilmajokihalliin

Toimi täytetään aikaisintaan 2.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimen kelpoisuusehtona edellytetään alan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta tai työkokemuksella hankittua tietotasoa. Viimeksi mainitussa tapauksessa edellytetään kuitenkin alan ammattitutkinnon suorittamista ennen työsuhteen vakinaistamista. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteista ja nopeaa toimeen tarttumista sekä hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä. Valinta suoritetaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella suoritetun kokonaisarvioinnin perusteella.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Toimeen valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Laitosmiehen tehtäviin kuuluu mm. Ilmajoki-hallin tilojen ja käytön valvonta, irtaimiston huolto ja kunnossapito, tilavarauksiin liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelu. Työ on kokoaikainen ja sisältää säännöllistä ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestämän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 241891). Mikäli sähköistä hakemusta ei ole mahdollista toimittaa, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta/henkilöstöjohtaja PL 23, 60801 Ilmajoki. Kuoreen merkintä "laitosmies" Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.7.2019 kello 15:00.

Kyselyihin vastaa henkilöstöjohtaja Katja Kaivonen, puhelimitse 8.-10.7. klo 11.00-13.00 numerosta 044 419 1240 tai katja.kaivonen@ilmajoki.fi

Ilmajoen kunta, Sivistysosasto, Vapaa-aikatoimi, Liikuntatoimi
Osoite: Ilkantie 18, 60801 Ilmajoki

ILMAJOKI on kehittyvä yli 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.

Tutustu työnantajaan