Skip to main content
test
Laitosmies/ liikuntapaikkojen hoitaja - Alajärven kaupunki

Alajärven kaupungin sisäliikuntapaikoilla on haettavana
Laitosmiehen toimi 1.11.2023 alkaen toistaiseksi.

Haemme laitosmiestä / liikuntapaikkojen hoitajaa Alajärven sisäliikuntahalleihin. Haussa olevan toimen pääasiallisiin työtehtäviin kuuluvat Alajärven uima-, monitoimi- ja ylipainehallien hoitaminen. Laitosmies osallistuu tarvittaessa myös ulkoliikuntapaikkojen hoitoon.

Edellytämme hakijalta kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työhön, sekä monipuolisia yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja halua työskennellä pitkäjänteisesti yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä työkokemusta ja aitoa kiinnostusta tehtävään.

Edellytämme tehtävään valittavalta liikuntapaikkojen hoitajan ammattitutkinnon hyväksyttyä suoritusta. Aikaisempi kokemus uimahallityöskentelystä katsotaan eduksi. Työaika on 38,25 h/vko, tehtäviin kuuluu ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävän palkkaus määräytyy Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaan. Työ alkaa 01.11.2023 tai sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimeen 2.10.2023 klo 15.00 mennessä Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset pyydetään nähtäväksi haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallimestari Olli Ojanperä p. 040 138 6221 olli.ojanpera@alajarvi.fi tai kuntatekniikan päällikkö Juuso Pikkukangas juuso.pikkukangas@alajarvi.fi 040 6800 324

Lisätietoja

http://www.alajarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Olli Ojanperä p. 040 138 6221, olli.ojanpera@alajarvi.fi tai kuntatekniikan päällikkö Juuso Pikkukangas p. 040 680 0324, juuso.pikkukangas@alajarvi.fi

Lisätietoja

Alajärven kaupunki, Tekninen toimi

Alajärven kaupunki on itäisen Etelä-Pohjanmaan vetovoimainen ja maakuntarajat ylittävä monipuolisen elinkeino-ja koulutustoiminnan ja palveluiden kaupunkikeskus. Alajärven vahvuus perustuu turvalliseen ja viihtyisään elinympäristöön, elinvoimaisiin kyliin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin kuntapalveluihin, ennakkoluulottomaan yrittäjyyteen, monipuolisiin kaupan ja vapaa-ajan palveluihin sekä avoimeen ja innostavaan ilmapiiriin.


Osoite: Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi

Rekommenderade jobb