Laitospalveluesimies - Saimaan Tukipalvelut Oy

Laitospalveluesimies - Saimaan Tukipalvelut Oy

Laitospalveluesimies sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaskohteisiin

Haemme nyt joukkoomme palveluesimiestä ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon asiakaskohteisiin Etelä-Karjalan alueelle.

Palveluesimiehenä osallistut toimialan puhtaanapidon sekä muiden toimialaan liittyvien palvelujen kehittämiseen. Omalla palvelualueellasi vastaat taloudesta, tuloksellisuudesta ja laadusta yhdessä sidosryhmien kanssa. Toimit lähiesimiehenä työkohteiden työntekijöille ja vastaat asiakaslähtöisestä sekä tehokkaasta työvuorosuunnittelusta.

Edellytämme vankkaa esimieskokemusta laitospalvelualan tehtävistä, tehokasta palveluosaamista, erinomaista asiakkuuksien hoitamista ja johtamista sekä kannustavaa asennetta henkilöstöön.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset liiketaloudellista näkemystä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, vahvaa kehittämisotetta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin ja paineensietokykyä.

Koulutusvaatimuksena on alan ammattikorkeakoulututkinto, siivousteknikko- tai esimiestutkinto tai muu soveltuva koulutus.

Tarjoamme mukavat työkaverit, kokoaikaisen työn isossa yhtiössä sekä mahdollisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti monipuolisten työtehtävien parissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Täytä sähköinen hakemus viimeistään 2.6.2019.

Lisätietoja työtehtävästä antavat (ma - pe klo 9.00 - 15.00)
laitospalvelupäällikkö Tarja Luukkonen, p. 040 763 1758
ja laitospalvelujohtaja Kaisa Sairanen p. 044 791 5584

Hyviä töitä lähelläsi - Saimaan Tukipalvelut Oy

Läs mer

http://www.saimaantukipalvelut.fi

Lisätietoja työtehtävästä antavat (ma - pe klo 9.00 - 15.00)
laitospalvelupäällikkö Tarja Luukkonen, p. 040 763 1758
ja laitospalvelujohtaja Kaisa Sairanen p. 044 791 5584

Saimaan Tukipalvelut Oy, Laitospalvelut, Laitoshuolto
Adress: Tukkikatu 1, 53900 Lappeenranta

Saimaan Tukipalvelut on Lappeenrannan, Imatran, Eksoten ja Taipalsaaren yhteisesti omistama osakeyhtiö, jonka perustehtävänä on tuottaa asiakkaiden kumppanina terveyttä edistäviä ruoka-, puhtaus- ja tekstiilipalvelukokonaisuuksia sekä kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitopalveluja.
Me laitospalveluissa sitoudumme asiakkaaseen, työniloon ja uudistumiseen. Hoidamme luotettavasti laitospalvelua Etelä-Karjalan alueella erilaisissa sosiaali- ja terveystoimen laitoksissa, päiväkodeissa ja kouluissa sekä muissa hallintoon, kulttuuriin ja liikuntaan liittyvissä tiloissa. Vastuullisuus ja yhtiömme arvot näkyvät päivittäisessä työssämme. Työn hyvä laatu ja ympäristö ovat meille sydämen asia.

Mer om arbetsgivaren