Läkare - Ingå kommun

Läkare - Ingå kommun

Vill du jobba i en havsnära, dynamisk och välmående kommun, bara en halvtimmes bilfärd från huvudstadsregionen? Bli en del av vår kunniga och motiverade personal som jobbar för att Ingå ska leva upp till sin slogan Glad i Ingå.

Då öppenvården ökar söker vi en

LÄKARE

som förstärkning till vår egen kunniga HVC-personal. Tjänsten är tillsvidare.

På läkarmottagningen sköts under tjänstetid både jourpatienter och icke-brådskande fall. Arbetet är mångsidigt och till hälsovårdscentralen hör rådgivning, fysioterapi, skolhälsovård för lågstadier och en fungerande hemsjukvård. Uppgiftshelheten kan utvecklas på basen av den valda personens önskemål och intressen.

Utöver de fyra läkarna jobbar på mottagningen fyra sjukskötare, samt en astma-, diabetes- och psykiatrisk sjukskötare. På hälsocentralen finns även ett laboratorium.

Verksamheten leds av ledande läkaren i samarbete med vårdenhetschefen. Arbetsteamet på mottagningen är innovativt och deltar i olika projekt för att ytterligare utveckla verksamheten. Arbetsspråken på hälsocentralen är svenska och finska.

Förutom mångsidigt yrkeskunnande värdesätter vi motivation, flexibilitet och samarbetsförmåga. Behörighetsvillkor för tjänsten är i Finland legitimerad läkare. Lönen grundar sig på det kommunala arbetsavtalet för läkare (LS) men du kan också göra ett löneanspråk.

Som anställd vid Ingå kommun får du förutom en bra arbetsmiljö även bl.a. utökad företagshälsovård och förmåner via ePassi.

Ansökan med examens- och arbetsintyg lämnas in senast 3.4.2019 via Kuntarekry (www.kuntarekry.fi).

Ledande läkare Helge Heinonen, tel 050 3148820, e-post fornamn.efternamn@inga.fi

Inkoon kunta
Adress: Strandvägen 6, Ingå

Ingå är en kommun i landskapet Nyland med 5 600 invånare. Sommartid mångdubblas antalet, eftersom orten är populär bland sommargäster. Kommunen är tvåspråkig och erbjuder ett heltäckande nät av service – mitt i naturen, nära till allt.

Mer om arbetsgivaren