Lakimies - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Lakimies

Vastaat erityisesti sopimuksiin ja hankintoihin sekä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilassuhteisiin liittyvien oikeudellisten asioiden hoitamisesta. Tehtäväsi sisältävät myös henkilöstön neuvontaa ja kouluttamista vastuullesi kuuluvissa asioissa. Sinulla on oikeus edustaa Eksotea tuomioistuimissa ja viranomaisissa.

Tehtävän tarkempi sisältö määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää alan koulutusta (OTM, OTK). Viihdyt meillä, jos pidät itsenäisestä työstä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky sekä hyvät esiintymis- ja yhteistyötaidot. Katsomme eduksi suoritetun tuomioistuinharjoittelun sekä kokemuksen hankinta-asioista tai lastensuojelusta.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi sinua odottaa innostava ja dynaaminen työyhteisö. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän maakunnan suurimman työnantajan palveluksessa. Työpiste sijaitsee Lappeenrannassa.

Virkasuhteeseen otettaessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Lisätietoja antavat vko 28 lakimies Tiia Iivonen, puh. 040 651 1786, ja viikoilla 29-30 hallintojohtaja Keijo Siiskonen, puh. 0400 854 252, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote
Osoite: Valto Käkelän katu 3, 53130 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Olemme savuton työpaikka.
Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan