Lakimiesharjoittelija - Jyväskylän kaupunki

Lakimiesharjoittelija

Haemme Jyväskylän kaupungille

LAKIMIESHARJOITTELIJAA

ajalle 2.9. - 31.12.2019 laki- ja kilpailuttamispalveluihin.

Harjoittelujakson aikana pääset osallistumaan erityisesti kaupunkiorganisaation sopimusoikeudellisiin ja sopimusten hallintaan liittyviin kysymyksiin, mutta tehtävänkuvaasi kuuluu myös muita kaupunkiorganisaation avustavia lakimiestehtäviä kaikilta toimialoilta.

Sinulla on juridiikan ylempi korkeakoulututkinto tai olet opinnoissasi loppusuoralla. Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen sekä sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen ilmaisusi on sujuvaa. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn ja työskentelyotteesi on aktiivinen. Olet kiinnostunut kunnallisorganisaatiosta ja julkishallinnosta.

Tarjoamme sinulle harjoittelujakson hyvässä työporukassa, jossa on tekemisen meininki. Tehtävä on haastava ja mielenkiintoinen ja uskallamme luvata, että jakson aikana pääset syventymään erilaisiin oikeudellisiin kysymyksiin myös syvällisemmin, perusarkea unohtamatta. Perehdytämme sinut tehtävääsi, joten yksin ei asioista tarvitse ottaa selvää. Työpaikka sijaitsee Jyväskylän keskustassa.

Harjoittelun palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Harjoittelussa noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Lakimies Jaana Nyman, puh. 014 266 1520 (31.7.saakka) tai sähköpostitse jaana.maj-lis.nyman@jyvaskyla.fi

Konsernihallinto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan