test
Lakimiesharjoittelija, Monetra Oulu Oy - Monetra Oy

Haemme Monetra Oulu Oy:lle vähintään kolmannen vuoden oikeustieteen opiskelijaa LAKIMIESHARJOITTELIJAKSI osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävä ei ole paikkasidonnainen, joten tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia, suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme. Toivomme kuitenkin, että työsuhteen alkuvaiheessa työskentelisit pääosin Oulun toimistollamme. Toivomme, että olet käytettävissä noin 1-2 päivänä viikossa, mutta työajat voidaan sopia joustavasti opintoihisi sopiviksi.

Kyseessä on mielenkiintoinen tehtävä, jossa pääset näyttämään ja kehittämään osaamistasi kasvavan organisaation mukana. Lakimiesharjoittelijana pääset avustamaan lakimiehiämme monipuolisissa juridisissa tehtävissä muun muassa sopimus-, hankinta- ja tietosuojajuridiikan saralla. Lakimiesharjoittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa asiakirjojen laatiminen, oikeudelliset selvitystyöt eri oikeudenaloihin liittyen sekä muut vastaavat tehtävät. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Me monetralaiset olemme rohkeita asiantuntijoita ja vastuullisia kumppaneita niin toisillemme kuin asiakkaillemmekin. Tehtävässä tarvitaan tarkkuutta, joustavuutta, paineensietokykyä, ongelmanratkaisukykyä, positiivista asennetta, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, projektiosaamista ja kykyä analyyttiseen ajatteluun. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat paremmin ja siksi odotamme myös sinulta halua kehittää työtäsi ja kehittyä työssäsi.

Monetralaisena saat monenlaisia etuja: käytössäsi ovat liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton, ja meillä on korkea asiakastyytyväisyys.

Palkkaus on lakimiesliiton suosituksen mukainen ja työsuhteen ehdoissa noudatamme Avainta TES:ta.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Voit täyttää sähköisen hakemuksen kohdasta "Hae työpaikkaa". Hakemukset on toimitettava 30.11.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

www.https://www.monetra.fi/oulu/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava lakimies Anne Aspelund. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@monetra.fi.

Lisätietoja

Monetra Oulu Oy

Monetra on kasvava ja kehittämissuuntautunut kuntaomisteinen konserni, jonka ovat perustaneet Oulun, Tampereen, Kuopion ja Jyväskylän kaupungit sekä neljä sairaanhoitopiiriä. Tuotamme asiakkaillemme mm. talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut sekä monipuolisesti muita tukipalveluita. Toimipisteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa sekä Lapissa. Monetra-konserni on voittoa tavoittelematon in-house-organisaatio, jossa asiakkaamme ovat myös omistajiamme.


Osoite: Nuottasaarentie 5, 90400 Oulu

Rekommenderade jobb