Lapsiperheiden kuntoutusohjaaja

Haemme Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluihin kuntoutusohjaaja vakinaiseen tehtävään vahvistamaan innostunutta sekä osaavaa perhetyön ja perhekuntoutuksen työryhmäämme. Olemme ketterä, moderni sekä kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja rakenteisiin. Tule kanssamme kehittämään lapsiperheiden palveluja Riihimäelle!

Olemme Riihimäellä panostaneet vahvasti perhetyöhön ja perhekuntoutukseen. Perhetyön ja perhekuntoutuksen työryhmämme tuottaa asiakkaille räätälöityjä perhetyön, kotiuttavan perhetyön, ryhmämuotoisen päiväperhekuntoutuksen ja ympärivuorokautisen perhekuntoutuksen sekä perhehoidon vastuutyön palveluita. Asiakastyö on organisoitu systeemisen toimintamallin mukaisesti, joten ihmissuhdeperustainen, verkostomainen ja monialainen työ on keskeistä.

Perhetyötä tehdään pääosin yksin asiakkaiden kotona, mutta meillä ei jätetä työntekijöitä yksin ilman tukea. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, laadukkaan työnohjauksen, hyvät konsultaatiomahdollisuudet, sekä koko työryhmän ja esihenkilön tuen. Meillä on koko Riihimäen perhe- ja sosiaalipalveluiden yhteisiä laadukkaita ja säännöllisiä työtä tukevia koulutuksia. Perhetyön työntekijät tekevät myös iltavuoroja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Lisäksi odotamme mahdollisuutta välillä tehdä tarvittaessa myös lauantaivuoroja.

Meillä on hyvät tietotekniset laitteet käytössä sekä mahdollisuus osittaisen etätyön tekemiseen. Tehtävä edellyttää työkokemusta lastensuojelusta ja/tai lapsiperheiden palveluista. Eduksi katsomme kokemuksen kuntouttavasta työstä sekä erilaiset menetelmäkoulutukset (esimerkiksi neuropsykiatrinen osaaminen, arviointimenetelmät, ryhmänohjauskokemus, parisuhde- ja eroauttaminen jne.). Tehtävässä tarvitaan erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Hakijalta edellytämme joko sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 8 § mukaista pätevyyttä (tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan amk-tutkinto tai aiempi opistotasoinen vastaava tutkinto) tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista kelpoisuutta tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkintoa tai terveydenhuollon opistoasteen tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaista kelpoisuutta. Lisäksi tehtävään valitulla on oltava Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston myöntämä oikeus toimia laillistettuna sosiaalihuollon tai terveydenhuollon ammattilaisena (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015).

Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävään valittavalta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuoja. Toimessa on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Haku päättyy 7.12.2020 klo 8.
Haastattelut pidetään ke 9.12.20. klo 8-10 välisenä aikana.

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja: Psykososiaalisten palveluiden palveluesimies Jarkko Luusua, 050 563 3944 tai jarkko.luusua@riihimaki.fi
Hakemukset http://www.kuntarekry.fi kautta. Mahdolliset paperihakemukset osoitteella Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi/Riitta Lähteenmäki, PL 125, 11101 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala
Osoite: Jarrumiehenkatu 15, 11100 Riihimäki, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Rökfri arbetsplats