Lapsiperheiden psykologi - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin sosiaali- ja terveyspalvelut etsii joukkoonsa

LAPSIPERHEIDEN PSYKOLOGIA

Lapsiperheiden psykologin työtehtäviin kuuluu alle kouluikäisten lasten perheiden varhainen tuki yhteistyössä varhaiskasvatuksen, neuvolan ja perhepalvelujen kanssa sekä lastensuojelun asiakasperheiden tuki ja arviointi moniammatillisen systeemisen tiimin osana. Keskeisiä työmuotoja ovat perheiden vuorovaikutussuhteisiin liittyvät hoidolliset prosessit, yksilöllinen keskustelutuki, konsultaatiotuen tarjoaminen sekä kliinikkona toimiminen systeemisessä tiimissä.

Lapsiperheiden psykologi on osa perhepalvelujen tiimiä. Naantalin perhepalvelujen tiimiin kuuluvat perhepalvelujen päällikkö, vastaava sosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää, kolme sosiaaliohjaajaa, kaksi psykologia, vastaava perheohjaaja, kolme perheohjaajaa, kaksi perhetyöntekijää, nuorten avohuollon ohjaaja ja lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä. Lisäksi lapsiperheiden psykologi on kaupungin monialaisen varhaisen tuen tiimin jäsen.

Toivomme virkaan valittavalta kehittämismyönteisyyttä ja innokkuutta kehittää yhdessä lapsiperheiden palveluja niin alle kouluikäisten moniammatillisessa varhaisessa tuessa kuin lastensuojelun moniammatillisessa tiimissäkin. Arvostamme menetelmäosaamista sekä aikaisempaa kokemusta varhaisen tuen psykologipalveluista kuten perheneuvolatyöstä ja lastensuojelun sektorilta. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin tiimityöhön kuin itsenäiseenkin työskentelyyn.
Tarjoamme muun muassa
- innostavan ja vastuullisen työn moniammatillisessa tiimissä
- hyvät koulutus-, työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut
- etätyömahdollisuus
- työhyvinvointia tukevia etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntasetelit

Pätevyysvaatimuksena virkaan on laillistetun psykologin pätevyys (262/2015). Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen kuukausipalkka on 3581,75 €. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2021.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2. mom. mukainen rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat perhepalvelujen päällikkö Liisa Hankavuori puh. 050 336 7765 (lomalla 19.6-25.7.) ja vastaava sosiaalityöntekijä Virpi Pietilä puh. 040 182 2374.
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemukset tulee jättää 2.8.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut, Lapsiperheiden sosiaalityö

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.


Osoite: Naantali, 21100 Naantali
Naantalin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb