test

Lapsiperheiden sosiaaliohjaaja, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Lapsiperheiden sosiaaliohjaajan vakituinen virka, Valkeakosken lapsiperheiden sosiaalityön tiimi

Valkeakosken lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluu sosiaalihuoltolain mukaiset sosiaaliohjaajan tehtävät lapsiperheiden palveluissa. Lapsiperheiden sosiaaliohjaajana toimit lapsiperheiden sosiaalityöntekijän työparina, ja lisäksi tapaat itsenäisesti asiakkuudessa olevia lapsia ja nuoria.

Keväällä 2023 työnkuvaan voi sisältyä myös virka-aikaista sosiaalipäivystystä. Tämä työtehtävä siirtyy pois alueilta keskitettyyn yksikköön. Päivystyksen suhteen omaan työnkuvaan voi vaikuttaa. Lähiesihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Työtilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä. Mahdollistamme joustavan etätyön, työnohjauksen ja tuemme työntekijöiden kouluttautumista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn, jota voit suunnitella ja kehittää itsenäisesti. Työtä tehdään kuitenkin työparin, tiimin sekä johtavan sosiaalityöntekijän tuella.

Eduksi katsomme kokemuksen lapsiperheiden sosiaalihuollon palvelutehtävistä.

Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa.

Edellytämme työntekijältä hyviä työyhteisö- ja alaistaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen sosionomin pätevyys. Pätevien hakijoiden mahdollisesti puuttuessa, tehtävässä voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan kyseiseen ammattiin opiskeleva tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittanut henkilö, jolla on riittävät edellytykset ammatissa toimimiseen. Tutkinnon soveltuvuuden ja riittävien edellytysten olemassaolon arvioi työnantaja.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Riina Helin, puh. 040 335 7384.

Hakuaika päättyy 8.2.2023.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Riina Helin, puh. 040 335 7384.

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Tutustu työnantajaan