test

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijä, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Lapsiperheiden sosiaalityön palvelutarpeen arviointien vakituinen virka, Valkeakoski

Valkeakosken lapsiperheiden sosiaalityön tiimissä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, perhetyöntekijöitä, sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Valkeakosken palvelutarpeen arvioinnin tiimin sosiaalityöntekijänä teet lapsiperheiden sosiaalityössä asiakkaille sosiaalihuoltolain mukaisia palvelutarpeen arviointeja, jotka sisältävät lastensuojelulain mukaisen lastensuojelutarpeen selvityksen.

Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjen haasteissa sekä tarjota palveluita oikea-aikaisesti ja asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa. Palvelutarpeen arviointi tehdään yhteistyössä lapsen, perheen, perheen läheisten sekä tarvittaessa muiden perheen kanssa toimivien asiantuntijoiden kanssa. Työ on työparityötä.

Työtilasi sijaitsee Valkeakosken keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinulla on työnteon tukena Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet kuten lakimiespalvelut, lähiesimiehen tuki ja konsultointiapu. Mahdollistamme joustavan etätyön, työnohjauksen ja tuemme työntekijöiden kouluttautumista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän mukavassa työyhteisössä.

Eduksi katsomme kokemuksen lapsiperheiden sosiaalityöstä, palvelutarpeen arvioinneista tai lastensuojelutyöstä.

Edellytämme työntekijältä hyviä työyhteisö- ja alaistaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta palvelutarpeen arviointityöskentelyn kehittämiseen. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2. momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Riina Helin, puh. 040 335 7384.

Hakuaika päättyy 8.2.2023.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Riina Helin, puh. 040 335 7384.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan