Lapsiperhetyöntekijä, lapsiperheiden kotipalvelu

Haemme vakituiseen työsuhteeseen lapsiperhetyöntekijää lapsiperheiden kotipalveluun. Työt sijoittuvat Imatran ja Etelä-Karjalan pohjoisten kuntien (Ruokolahti, Rautjärvi, Parikkala) alueelle, työ edellyttää valmiutta työskennellä myös koko Eksoten alueella.

Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista palvelua, jota myönnetään toimintakykyä alentavan syyn tai erityisen perhe- ja elämäntilanteen perusteella. Lapsiperheiden kotipalvelun tavoitteena on perheen omien voimavarojen vahvistaminen tavoitteellisen ja määräaikaisen työskentelyn myötä. Lapsiperhetyöntekijä auttaa ja opastaa perheitä lasten- ja kodinhoidossa sekä muissa elämänhallintaan ja vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Teemme lapsiperheiden kotipalvelussa tiivistä yhteistyötä perhepalvelujen muiden ammattilaisten kanssa.

Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus kotipalvelutyöstä katsotaan eduksi. Kelpoisuutena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Palkkaus ja ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Työt sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7-18 välille, tarvittaessa myös myöhempään ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Tehtävän aloitusyksikkö on lapsiperheiden kotipalvelu, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote sekä esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ylläpitämään ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Työ alkaa 25.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Kutsut työhaastatteluihin lähetetään heti hakuajan päätyttyä. Haastattelut toteutetaan etäyhteydellä.

Tutustu työnantajaan

Toimintayksikön esimies Minna Torniainen, p. 040 549 3386 ja perhepalvelujen ylilääkäri Kaisa Kivistö, p. 040 351 6075, etunimi.sukunimi@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhepalvelut
Osoite: Koulukatu 2, 55120 Imatra

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats