Lärare inom småbarnspedagogik - Salon kaupunki

Lärare inom småbarnspedagogik - Salon kaupunki

Lärare inom småbarnspedagogik (310131)

Vi söker lärare inom småbarnspedagogik heltid till svenska gruppen i Tupuri-Anjala daghem fr.o.m 1.8.2019.
Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Dessutom behörighet att ge förskolundervisning är nödvändig.
Den som anställs skall uppvisa en godtagbar utredning över sitt hälsotillstånd och straffregistersutdrag (L504/2002) inom 30 dagar efter beslutet har mottagits av den valda. Valet är villkorligt fram till att sökanden har lämnat in intyg att hon eller han är lämplig för befattningen i hälsohänseende.
Vi söker kunniga medarbetare som har god social kompetens samt ett flexibelt och utvecklande sätt att arbeta även på finska.

Lön enligt AKTA.
Vi tillämpar en prövotid på 6 månader.

Salo stad är en rökfri arbetsplats.

Vi ber att lämna en elektronisk ansökan till adressen www.salo.fi/rekrytointi. Möjliga pappersansökningar skickas till Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77, 24101 Salo. Skriv på kuvertet Hakemus/VO (Tupuri-Anjala). Ansökningarna återlämnas ej.

Sista ansökningsdag 7.6.2019 klockan 12.00.

Läs mer

http://www.salo.fi

Förfrågningar kan göras till föreståndare Siv Ilola 044 778 7920, siv.ilola@salo.fi.

Salon kaupunki, VARHAISKASVATUSPALVELUT , Tupurin- Anjalan pk.
Adress: Anjalankatu 5, 24100 Salo

Salo är ett energiskt centrum för handelsaktivitet som är välkänt för sin IT-verksamhet, basindustri och service samt plast- och metallindustri. Regionen har också en lång lantbrukstradition. Staden utvecklar fortgående sitt utbud inom utbildning enligt kraven som de berörda aktörerna ställer. Salos läge är mycket lättillgängligt, beläget i kärnan av Finlands mest aktiva region med Åbo på en halvtimmes köravstånd och en dryg timme till Helsingfors. Salo bäddar för framgång. www.salo.fi.

Mer om arbetsgivaren