Tjänster inom småbarnspedagogik i Borgå söker två svenskspråkiga lärare inom småbarnspedagogik till ordinarie arbetsavtalsförhållande till Hindhår daghem från 10.1.2022 eller enligt överenskommelse.

Vi vill stöda barnen på uppväxtens och inlärningens stig. Den smidiga vardagen betyder inom småbarnspedagogiken mångsidiga verksamhetsmiljöer och goda verksamhetslokaler. Det innebär också utveckling av verksamheten, servicehandledning och multiprofessionellt samarbete.

Vi utvecklar båda språkgrupper jämsides. Vi vill tillsammans med familjerna skapa goda rutiner i barnens vardag och förhållanden där barnen får göra saker tillsammans och lyckas.

Kom med!

Behörighetskraven fastställs enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018). I rekryteringen beaktas även barnskötare inom småbarnspedagogik.

Arbetstid 38,25 h / vecka. Lönen fastställs enligt UKTA.

Innan valet fastställs bör den som väljs visa upp ett brottsregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) och ett godtagbart utlåtande över sitt hälsotillstånd innan prövotiden går ut. Prövotiden är 6 månader.

Skicka din ansökan senast 26.11.2021 före kl. 12 via Sök nu länken. Vi intervjuer redan under ansökningstiden.

Läs mer

https://www.borga.fi/daghem-och-familjedagvard

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Tilläggsinformation ger daghemsföreståndare Minna Toivanen tfn 040 559 0927.

Lär dig mer om oss

Hindhår daghem

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft. Som den största arbetsgivaren i Östra Nyland sysselsätter Borgå cirka 3 500 personer.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Adress: Ringvägen 4, 07110 Hinthaara
Borgå stad - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb