Skip to main content
test
Lärare inom småbarnspedagogik - Björneborgs svenska samskola ab.

Vi söker nyfikna och idérika medarbetare

Livet ger mer då man kan möta det främmande med empati, ta ansvar för sig själv och andra och vara en del av en flerspråkig kulturmiljö. Vill du vara med och utveckla kunskaper som krävs i morgondagens värld?

Björneborgs svenska samskola är en dynamisk lärmiljö, som uppmuntrar till nyfikenhet. Det är en miljö med stark samhörighet och vi-anda där elever ges möjligheter att utveckla sina styrkor tillsammans med engagerade lärare. Hos oss växer nyfikna barn till modiga ungdomar som kan tänka självständigt, uttrycka sig själva och som får vänskapsband genom hela livet.

Bss utgör en unik svensk kulturbärande lärmiljö i en primärt finskspråkig omgivning. Skolan är därför ett attraktivt val för familjer som värdesätter flerspråkighet och språkpedagogisk expertis inom småbarnspedagogik, grundläggande utbildning och gymnasium.

Uppgifterna besätts genast då en lämplig person hittas.
Behörighetskrav: i enlighet med L 540/2018.
Skicka in din ansökan till: bss@bjss.fi

Läs mer

http://www.bjss.fi
https://bjss.fi/default.asp?p=/info_om_oss/lediga_jobb_2387

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Föreståndare Ann-Catrin Eklund, tel. 044-3348440

Lär dig mer om oss

Björneborgs svenska samskola ab.

Björneborgs svenska samskola (Bss) erbjuder en lärostig som sträcker sig från daghem till gymnasiet. Skolan är privat och grundades 1892. Skolan upprätthålls av Svenska Kulturfonden i Björneborg (SkiB), en stiftelse som arbetar för flerspråkighet, livslångt lärande, tolerans och jämlikhet i Björneborg och Satakunta.


Adress: Mikonkatu 20-22, 28100 Pori

Rekommenderade jobb