Lärare inom småbarnspedagogik, förskola - Sjundeå kommun

Vi söker en lärare inom småbarnspedagogik till förskolan fr.o.m. 02.08.2021.

Har du nyligen jobbat med förskoleundervisning och har ett starkt pedagogiskt och utvecklande arbetssätt? Då är det kanske just dig vi söker!

Vi ser förskolan som en helhet och samarbetar mycket mellan grupperna. Vi söker därför en positiv, samarbetsvillig och ansvarsfull teammedarbetare med god interaktionsförmåga.

Förskolan finns i skolans utrymmen och vi har ett fungerande samarbete med nybörjarundervisningen. Sjundeå är med i försöket med tvåårig förskoleverksamhet, vilket innebär att vi får vara med och utveckla en ny verksamhetsmodell.

Vi erbjuder dig en glad gemenskap med trevliga och kunniga arbetskollegor och en möjlighet att stärka och utveckla din professionalitet.

Behörighetskrav: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018). Minst pedagogie kandidatexamen i vilken ingår utbildningslinjen för barnträdgårdslärare, eller yrkeshögskoleexamen inom hälsovård och det sociala området (småbarnspedagogik).
Behörighet att jobba med förskoleundervisning förutsätts.

Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993)

Mer om arbetsgivaren

Nina Isometsä, nina.isometsa@siuntio.fi, 0443861043

Sjundeå kommun, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus, Svenska Förskolan
Adress: Skolvägen 3, 02580 Siuntio

Sjundeå är en kommun med ca 6 200 invånare belägen i närheten av metropolområdet på ett drygt 30 minuters avstånd från Helsingfors. Sjundeå är en naturnära, tvåspråkig och växande kommun som erbjuder sin personal en bra arbetsplats i en inspirerande och sporrande arbetsmiljö. Kommunens personal har en central roll då det gäller att producera högkvalitativa Nyckeltjänster i Sjundeå.

Suggested jobs