Skip to main content
test
Lärare inom småbarnspedagogik, Lillhjärtat - Sibbo kommun

Kom och jobba inom den energiska och varmhjärtade småbarnspedagogiken i Sibbo där kunderna är nöjda! Hos oss har du tillgång till flera olika metoder och verktyg inom småbarspedagogiken: en musikkärra, en småttingbuss, utlåning av idrottsredskap, konstlek med musik och projektet Hela kommunen leker!

Vi söker en LÄRARE INOM SMÅBARNSPEDAGOGIKEN för en ordinarie befattning fr.o.m. 10.10.2022.

Lillhjärtat är ett underbart, splitternytt daghem i två våningar där varje dag är ett äventyr för barnet. Daghemmet har en egen härlig gymnastiksal och en mångsidig gård, för att inte glömma den underbara, trygga och varierade närmiljön. I Lillhjärtat hörs ljudet av skratt och sång och alla är hjärtligt välkomna hos oss.
Vi önskar att du är ansvarsfull, har en positiv attityd till arbetet och arbetar på ett barnorienterat sätt enligt planen för småbarnspedagogik. Vi hoppas att du också är intresserad av att fördjupa dina kunskaper.

I vår tur erbjuder vi dig konkurrenskraftiga anställningsförmåner, mångsidiga utbildningsmöjligheter, en möjlighet till arbetshandledning, stöd av kollegerna, egna ordinarie ambulerande vikarier, tid för planering samt förtroendevalda som uppskattar vårt arbete!

Behörighetskravet för uppgiften är minst behörighet i enlighet med i lagen om småbarnspedagogik (540/2018), dock så att ikraftträdandet av 74 § och 75 § samt övergångsbestämmelserna tas i beaktande. Om sökande som uppfyller behörighetskraven saknas, kan även studerande inom branschen eller sökande som har lämplig arbetserfarenhet beaktas för ett tidsbundet anställningsförhållande.

Lönen och villkoren för anställningsförhållandet bestäms enligt UKTA. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2655,01 euro + eventuella tillägg. I arbetsförhållandet tillämpas prövotid. Den som väljs ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002) samt ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökningarna ska lämnas in senast 6.10.2022 kl. 16 via den bifogade länken eller på adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg i original ska visas upp vid en eventuell intervju. Vi inleder intervjuerna redan under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/daghemmet-lillhjarta/
https://www.facebook.com/Sipoon-Varhaiskasvatus-Småbarnspedagogik-i-Sibbo-1674097542854481/

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mer information om uppgiften ger
tills 29.9. daghemsföreståndare Heidi Innala 040 544 7293 eller heidi.innala(at)sibbo.fi
30.9. framåt vikarierande daghemsöreståndare Sini Lehtonen sini.lehtonen(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Bildningsavdelningen, Tjänster för småbarnspedagogik

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Södra Skolvägen 3, 04130 Sipoo
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb