Skip to main content
test
Lärare inom småbarnspedagogik, tidsbundet, Helsingfors stad - Helsingin kaupunki

Vill du arbeta som visstidsanställd lärare inom småbarnspedagogik? Du kan nu söka alla vikariat som lärare inom småbarnspedagogik med en enda ansökan.

Vikariat finns på daghem runt om i Helsingfors. Fyll i ansökan och berätta var någonstans och hur länge du vill jobba - vi sköter resten! Du kan framföra önskemål om arbetstid och daghem.


Mångsidig pedagogik i Helsingfors

I år satsar vi inom småbarnspedagogiken särskilt på att stärka barnens välbefinnande och kompisfärdigheter. Verksamhetens fokus ligger på barnens delaktighet i att bygga en hållbar framtid. Helsingfors rika och mångsidiga lärmiljö erbjuder många möjligheter till aktiviteter och lärande.

Vill du arbeta utifrån barnens styrkor och principerna för positiv pedagogik? Ligger naturpedagogik eller motionsfostran för barn dig varmt om hjärtat? Vi hjälper dig att hitta rätt arbetsplats för just dig.


Vad förväntar vi oss av dig?

Som lärare inom småbarnspedagogik ansvarar du för uppbyggnaden av din barngrupps verksamhetskultur och lärmiljö. I ditt arbete handleder du ditt team i planering, utvärdering och utveckling av pedagogiken. Du vill föra en småbarnspedagogisk dialog i arbetsgemenskapen och med vårdnadshavarna.

Om du är som bäst när du får jobba med barn och det avspeglas i hur du agerar, är du den vi söker. Som kollega besitter du social fingertoppskänsla och är lösningsorienterad. Daghemmets fartfyllda vardag och arbete med barn är något som tilltalar dig.


I Helsingfors erbjuder vi dig:

- Möjlighet till tjänstebostad: www.hel.fi/sv/boende/tjanstebostader

- Mångsidiga personalförmåner: förmåner och bidrag på kostnader för t.ex. kollektivtrafiken, stadscyklar, museer, teater, motion och fritidshobbyn

- Möjlighet att delta i kompletterande fortbildningar

- Helsingfors stads belöningssystem möjliggör belöning av en god arbetsprestation med en engångspremie.

- I vissa daghem utbetalas utöver grundlönen ett tillägg på 150 €/mån för personal som uppfyller behörighetsvillkoren för uppgiften

Arbetets inledningsdatum, längden på anställningsförhållande och deltidsarbete enligt överenskommelse. Vi intervjuar och väljer sökanden redan under ansökningstiden.

För oss är varje dag viktigast i världen. Lämna in ansökan och kom med!


Behörighetsvillkor:

Behörighet enligt lagen om småbarnspedagogik (540/2018) eller enligt övergångsbestämmelse (75 §): pedagogie kandidat (barnträdgårdslärare), lämplig yrkeshögskoleexamen eller tidigare motsvarande examen på institutnivå, t.ex. barnträdgårdslärare eller socialpedagog (lag 272/2005 och förordning 608/2005).

Goda kunskaper i svenska.

Vi förutsätter att straffregisterutdrag uppvisas (504/2002).

I brist på sökanden som uppfyller behörighetsvillkoren enligt förordningen kan personer som är i slutskedet av sina studier beaktas då platsen besätts.

Läs mer

https://www.hel.fi/sv/fostran-och-utbildning/jobba-hos-oss
https://www.hel.fi/sv/lediga-jobb/lediga-jobb/kasko-04-326-23

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Emilia Doshoris / HR-planerare
emilia.doshoris2@hel.fi eller
+35840 723 3275

Lär dig mer om oss

Helsingin kaupunki

Kom med och skapa framtiden!

Sektorn för fostran och utbildning anordnar småbarnspedagogik, förskoleundervisning, grundläggande utbildning och gymnasieutbildning, finskspråkig yrkesutbildning samt fri bildning för 136 000 Helsingforsbor på mer än 700 verksamhetsställen runt om i Helsingfors. Sektorn har 14 000 medarbetare och tillsammans gör de Helsingfors till världens mest storslagna plats att lära sig - för Helsingforsbor i alla åldrar.

Vi vill producera och utveckla tjänster i dialog med barn och familjer i Helsingfors. Kom med för att skapa framtidens småbarnspedagogik och förskoleundervisning!

Följ oss: @HelsinkiOppii och www.hel.fi/fostranochutbildning


Adress: Verkstadsgatan 8, 00580 Helsinki

Rekommenderade jobb