Laskentasihteeri

Laukaan kunta hakee joukkoonsa asiantuntevaa laskentasihteeriä.

Laskentasihteerinä toimit vastuullisessa roolissa kunnan maksuliikenteen hoidossa. Laskentasihteeri vastaa maksuliikenteen hoitamisen lisäksi myyntireskontrasta, takausten ja maksuvalmiuden seurannasta ja välirahoitusten hoitamisesta. Lisäksi toimit kunnan yhteyshenkilönä perintäasioissa, ja varahenkilönä ostoreskontran hoidossa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kunnan taloushenkilöstön kanssa.

Edellytämme hakijalta:
-kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä
-hyvää työmotivaatiota ja vuorovaikutustaitoja
-soveltuvaa taloushallinnon tutkintoa

Arvostamme hakijassa:
-kokemusta Pro Economica -ohjelman käytöstä
-kuntatalouden tuntemusta

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, kannustavan tiimin ja joustavat työkäytännöt.

Hakemusten tulee olla perillä 20.1.2021 klo 15.00. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Haastattelut järjestetään 26.1.2021 ja 28.1.2021. Työssä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.laukaa.fi/

Tutustu työnantajaan

Anne Toikka (puh. 050 315 3307 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@laukaa.fi)

Laukaan kunta, Konsernihallinto, Talous- ja henkilöstöpalvelut, Taloushallinto ja suunnittelu
Osoite: Laukaantie 14, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja virkeää yrittäjyyttä.

Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.