Skip to main content
test
Laskutussihteeri - Parikkalan kunta

Parikkalan kunta etsii määräaikaiseen toimeen laskutussihteeriä.

Työ alkaa 1.9.2022 tai mahdollisimman pian sen jälkeen ja päättyy 31.12.2022.

Keskeisinä tehtävinä on kunnan taloushallinnon työtehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä ja laskutusta. Lisäksi asiakaspalvelutehtäviä kunnan neuvonnassa.

Toimeen valittavalta edellytämme soveltuvaa taloushallinnon koulutusta. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan työkokemuksen ja kunnallisen kirjanpidon tuntemuksen, mutta työtehtäviin perehdytetään. Lisäksi edellytämme tarkkuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Tehtävä soveltuu myös esimerkiksi alan opiskelijalle.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Toimessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

vt. hallintojohtaja Mirja Tuunanen, puh. 044 781 1251 tai mirja.tuunanen@parikkala.fi

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi ke 17.8.2022 klo 15.00 mennessä. Mikäli sähköinen hakeminen ei jostakin syystä ole mahdollista, voi hakemuksen lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen kunta@parikkala.fi tai postitse osoitteeseen Parikkalan kunta, Harjukuja 6, 59100 Parikkala. Kuoreen merkintä "laskutussihteeri". Myös paperisten hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Liitäthän hakemukseesi CV:n. Tutkinto- ja työtodistuksia ei tarvitse liittää hakemukseen, vaan ne tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vt. hallintojohtaja Mirja Tuunanen, puh. 044 781 1251 tai mirja.tuunanen@parikkala.fi

Lisätietoja

Parikkalan kunta, Keskushallinto ja elinkeinopalvelut

Parikkala - Parasta yhdessä

Parikkalan kunnan vetovoima perustuu monipuoliseen yritystoimintaan ja kattavaan palvelutarjontaan, jossa kuntalainen on asuinpaikastaan riippumatta keskiössä. Kunnan vahvuuksia on sen luonto, talous ja turvallisuus.


Osoite: Harjukuja 6, 59100 Parikkala
Parikkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb