Lasten-/nuortenpsykiatri

Etsimme lasten- tai nuorisopsykiatria vakituiseen virkaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykiatri toimii Pirkkalan yhteistoiminta-alueella perheneuvolassa ja nuorisopsykiatrian työryhmässä ja huolehtii yhdessä tiimiensä kanssa alueen lasten- ja nuorten perustason psykiatrian palveluista. Palvelussuhteen alkaessa pääasiallinen työpiste on Pirkkalan perheneuvolassa.

Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehitysmyönteisyyttä. Arvostamme kykyä työskennellä moniammatillisen tiimin kanssa. Kokemus vastaavasta työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on lasten- tai nuorisopsykiatrian erikoislääkäri. Edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan. Lisäksi valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan.

Haastattelut pidetään 8.-9.3.2021 kello 12-16 välillä. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Tuomas Jukkola, puhelin: 050 448 3355, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka