Lastenhoitaja - Utsjoen kunta

Pohjoissaamenkielinen lastenhoitajan määräaikainen toimi Nuorgamin kielipesään ajalle 1.7.-31.12.2019.

Haemme pohjoissaamenkielistä lastenhoitajaa Nuorgamin kielipesään 3-6 vuotiaiden lasten ryhmään. Tehtävään vaaditaan pohjoissaamenkielen taitoa, lasten perushoidon ja varhaiskasvatuksen osaamista, vastuuntuntoa, rauhallisuutta ja vuorovaikutustaitoja.

Kielipesän naapurissa toimii ryhmäperhepäiväkoti, jonka kanssa teemme yhteistyötä. Saamen kieli ja kulttuuri ovat vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Työskentelyä ohjaavia arvoja ovat toisten kunnioittaminen, hyvät käytöstavat, yhdenvertaisuus, luonto ja suvaitsevaisuus.

Kelpoisuusvaatimus varhaiskasvatuslain (540/2018) 29 § mukaan. Pätevien hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös alalle soveltuvat henkilöt.

Utsjoen kunta maksaa saamen kielilisää 100€/kk suullinen taito ja 150€/kk suullinen ja kirjallinen taito.

Läs mer

http://www.utsjoki.fi

Varhaiskasvatusjohtaja Tea Raudasoja, puh. +358 40 1810273

Utsjoen kunta
Adress: Herrakuru 10, 99990 Nuorgam

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.

Mer om arbetsgivaren