Lastenhoitaja - Iitin kunta

Iitin varhaiskasvatuksessa on haettavana 2 lastenhoitajan toimea 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Rekrytointi on ehdollinen ja toteutuu, jos valtuusto myöntää lisämäärärahan toimien perustamiseen.

Lastenhoitajan toimeen valittavalta edellytetään lastenhoitajan tai lähihoitajan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluttua valintapäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Tehtävissä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Sivistystoimenjohtaja Pia Harmokivi, 0404833732, pia.harmokivi@iitti.fi tai päivähoidonohjaaja Salme Saari, 0405500257, salme.saari@iitti.fi

Iitin kunta, Sivistyspalvelut , Varhaiskasvatus
Adress: PL 32, 47401 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.

Mer om arbetsgivaren