Lastenhoitaja - Iitin kunta

Iitin sivistyspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan eripituisia sijaisuuksia . Ilmoittaudu joukkoomme ja saat kutsun haastatteluun, jossa voit kertoa lisää itsestäsi.
Haemme aktiivista ja yhteistyökykyistä lastenhoidon ammattilaista ja valmiutta siirtyä tarvittaessa eri yksiköihin jopa päivän aikana tai tarvittaessa vuorohoitoon.
Varhaiskasvatusyksiköitä on Vuolenkoskella ja Kausalassa.

Edellytetään lastenhoitajan tai lähihoitajan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Sijaisuuksia varten valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Erika Räikkönen, varhaiskasvatusyksiköiden esimies, puh.040 5957264, sähköposti erika.raikkonen@iitti.fi

Lisätietoja

Iitin kunta, Sivistyspalvelut , Varhaiskasvatus

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteille oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.


Osoite: Hiihtäjänkaari 2, 47400 Kausala

Rekommenderade jobb