Skip to main content
test
Lastenhoitaja - Ulvilan kaupunki

Tule kehittämään jotakin aivan uutta!
Hankkeen kautta olemme käynnistäneet perheiden kohtaamispaikan, jossa toimimme yhdessä kolmannen sektorin kanssa ulvilalaisten lapsiperheiden hyväksi. Tilat ja pohjatyö siis kunnossa!
Elokuusta vakinaistamme toiminnan ja käynnistämme tiloissa myös avoimen päiväkodin toiminnan, lapsiparkin jne. Vain taivas rajana!
Varmaan arvaatkin, että tehtävään tarvitaan innovatiivinen, itsenäiseen päätöksentekoon ja suunnitteluun kykenevä sekä yhteistyöhön aktiivisesti kutsuva työntekijä. Oletko se Sinä?

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 6 luvun 26§ tai 27§ mukainen kelpoisuus

Ulvilan kaupunki tarjoaa hyvän työterveyshuollon, E-passin sekä kaupungin vapaa-aikatoimen liikuntapalvelut

Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa ja valitun on ennen työn alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Kevään aikana valmistuvat otetaan ehdollisesti huomioon hakijoina.

Ensisijainen haku Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona jäljennökset tutkintotodistuksista.

Mikäli sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, hakemukset ansioluetteloineen lähetetään osoitteeseen: Ulvilan kaupunki, PL77, 28401 Ulvila. Kuoreen merkintä "Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi avoimeen päiväkotiin".


Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Arja Kevätsalo, yhteydenotot mielellään sähköpostitse arja.kevatsalo@ulvila.fi tai vaihtoehtoisesti puh. 0400 134 656

Lisätietoja

Sivistyksen toimiala, Varhaiskasvatus

Ulvila on Suomen vanhimpia kaupunkeja. Kaupunkioikeusasiakirja on vuodelta 1365. Nykyisin kaupunki tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä. Asukkaita kaupungissa on noin 12 900.

Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: PL 77, 20401 Ulvila

Rekommenderade jobb