Lastenhoitaja päiväkoti Karuselleniin, Nauvo - Pargas stad

Haemme kaksikielistä varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa päiväkoti Karuselleniin Nauvoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 2.8.2021 alkaen.

Karusellen on kaksikielinen päiväkoti joka on tarvittaessa auki iltaisin ja viikonloppuisin. Päiväkoti sijaitsee aivan metsän ja meren ääressä, joten ulkoilu ja metsässä liikkuminen on meille luontaista.

Vuorohoitoa järjestetään iltaisin, öisin, viikonloppuisin ja arki- ja juhlapyhinä ainoastaan tarvittaessa ja sopimuksen mukaan. Lastenhoitajana tulet olemaan valmis tekemään vuorohoitotyötä ja työskentelemään sekä suomen- että ruotsinkielisten lasten kanssa.

Tehävään valitun ensisijainen sijoituspaikka on päiväkoti Karusellen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (L540/2018) mukaan. Palkka 2 212,84 € ja työaika KVTES:n mukaiset. Koeaika 4 kuukautta.

Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa saatuaan tiedon valinnasta ja työsuhteen ollessa vakinainen on näytettävä myös lääkärintodistus.
_______________________________________

Paraisilla on 11 päiväkotia, omassa kodissa toimivia perhepäivähoitajia, perhepäiväkoteja ja leikkipuistotoimintaa. Noin 700 lasta osallistuu toimintaamme.

Varhaiskasvatuksessa meillä on tarjota innostavaa työtä monenlaisissa erilaisissa ryhmissä ja ympäristöissä. Kaikki toimipaikkamme sijaitsevat lähellä luontoa. Kalakamut-konseptin hahmot ovat kestävyyslähettiläitämme, jotka omalta osaltaan auttavat meitä herättämään lapsen kiinnostusta luontoa, ympäristökysymyksiä, kestävää kehitystä ja omia juuriaan kohtaan. Käytämme aktiivisesti pihojamme ja lähiympäristöämme oppimisympäristönä, esimerkiksi kolmella päiväkodeistamme on pihoillaan omat kodat, jotka ovat ahkerassa käytössä. Meillä on myös useita sähköpyöriä, jotka tarjoavat lisämahdollisuuksia lähiympäristön tutkimiseen. Noudatamme kestävää elämäntapaa muun muassa kompostoimalla, viljelemällä ja valmistamalla sadon ruoaksi. Monikielisyys ja digitalisaatio tulevat meille luonnostaan - ne ovat rikastuttava itsestäänselvyys toiminnassamme ja meillä on esimerkiksi useita kaksikielisiä toimipaikkoja.

Tule mukaan tekemään toiminnastamme entistäkin parempaa!

Lisätietoja

http://www.pargas.fi/fi/web/pargas/etusivu
http://www.pargas.fi/fi/web/pargas/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Heidi Lindqvist, puh. 040 488 5996, s-posti heidi.lindqvist@pargas.fi
Hakemus jätetään Kuntarekryjärjestelmään. Jos sinulla on kysyttävää sähköisen hakemuksen tekemisestä, ota yhteyttä puh. 044 358 5973.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatusyksikkö

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen, kaksikielinen noin 15 500 asukkaan saaristokaupunki, joka käsittää suuren osan Saaristomerestä ja sen tuhansista saarista ja luodoista. Täältä löydät niin maaseutua kuin pikkukaupunkimiljöötä. Kaupungin keskusta on lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km.

Paraisten kaupungissa on noin 1000 työntekijää eri aloilla. Meille on tärkeää, että henkilöstö tuntee työssään merkityksellisyyttä, iloa ja yhteisöllisyyttä. Annamme työntekijöille mahdollisuuden kehittää toimintaa ja itseään. Uskallamme olla luovia ja kokeilla uusia asioita oppivassa organisaatiossa.

Olemme listanneet sivistysosaston yhteiseen toimintaohjelmaan koko toiminnallemme yhteisiä painopistealueita. Paraisilla pyrimme muun muassa kestävään elämäntapaan. Olemme keskellä ainutlaatuista ja herkkää saaristoympäristöä ja haluamme siksi olla ekososiaalisen sivistyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä. Hyödynnämme työssämme aktiivisesti lähiympäristöämme, kuten lähimetsiä, puistoja, merta ja rantoja. Jotta kaikki paraislaiset voisivat voida hyvin, myös henkilöstömme on voitava hyvin. Panostamme ehkäisevään työhön ja käytämme työssämme positiivista psykologiaa ja pedagogiikkaa.


Osoite: Ytternäsintie 2, 21660 Nauvo

Rekommenderade jobb